نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر فضای رقابتهای انتخاباتی جنبه تخریبی پیدا کند، یقینا بازنده اصلی کاندیدایی خواهد بود که وارد این فضا شده است.
محمدصالح جوکار در گفت وگو با روزهای طلایی با اشاره به ضرورت حاکم بودن اخلاق در رقابتهای انتخاباتی بین نامزدها، بیان کرد: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید در بازه تبلیغاتی که برای آنان در نظر گرفته شده است، چه در زمان مناظرهها و چه در ستادهای انتخاباتی و چه در حین سخنرانی در بین هواداران خود، اصل را بر این بگذارند تا برنامههای خود را به مردم اعلام کنند. کاندیداها باید توانمندیها و استعدادهای خود را به مردم اعلام کنند.
وی در ادامه اظهار کرد: به جای اینکه کاندیداها به دنبال تخریب رقیب خود باشند و قصد داشته باشند که از درون تخریبها برای خود رای جمع کنند، باید به اخلاقمداری توجه داشته باشند. اتفاقا مردم خیلی بر روی این موضوع حساس هستند. اگر فضای رقابتی جنبه تخریبی پیدا کند، یقینا بازنده اصلی کاندیدایی خواهد بود که وارد این فضا شده است. مقام معظم رهبری نیز به صراحت بر ضرورت اخلاقمداری تاکید کردند. در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز سه نوبت تذکر دادند که اخلاق باید رعایت شده و از تخریب دیگران جلوگیری شود.
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در انتخابات ریاست جمهوری نیز باید اخلاق ملاک قرار گیرد. تفاوت ما با سایر کشورها در برگزاری انتخابات محوریت اخلاق است. یقینا اخلاق مداری از سوی کاندیداها بر روی مشارکت مردم در انتخابات اثرگذار خواهد بود. اینکه بعضا مشاهده می شود که مشارکت در انتخابات در تهران نسبت به سایر شهرها مقداری پایین تر است به دلیل همین تخریبها است که زمینه دلسردی مردم را فراهم می کند.
وی در ادامه تاکید کرد: عدم رعایت اخلاق در رقابتهای انتخاباتی منجر به ناامیدی مردم خواهد شد. کاندیداها باید برای مردم ایجاد امید کنند تا در انتخابات مشارکت داشته باشند. با رعایت اخلاق در رقابتهای انتخاباتی مردم نسبت به ساختن فردایی بهتر امیدوارتر خواهند شد.
انتهای پیام