شهردار تهران نسبت به اظهارات سردار رحیمی درباره آمار جمعآوری معتادان متجاهر پایتخت از سوی شهرداری تهران واکنش نشان داد.
به گزارش روزهای طلایی، علیرضا زاکانی در حاشیه نودمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص گودهای پرخطر شهر تهران و برنامه شهرداری تهران برای این گودها گفت: به دنبال این هستیم که شنچالههای منطقه ۱۸ را به عنوان فضای گردشگری مورد بهره برداری قرار دهیم و به فرصت تبدیل کنیم. در مورد گودهای پرخطر شهر تهران بخشی از آنها متعلق به شهرداری و سالیان سال است که رها شده، لذا ایمن سازی را از خودمان شروع کردیم و همانند گود برج میلاد که بسیار خطرناک بود و آثاری بر روی برج میگذاشت گود را تحویل گرفتیم و ثبات سازی این گود آغاز شده و پروژهای است که حدود ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه در بر دارد. برای همه گودهایی که متعلق به شهرداری تهران است نقشه راه درآوردیم و اقدامات لازم را آغاز خواهیم کرد. به این ترتیب عمل را از خودمان شروع کردیم و همه ساختمانها و گودهای پرخطر متعلق به شهرداری تهران را در ابتدا ایمن سازی خواهیم کرد.
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص جمعآوری معتادان متجاهر و اظهار نظر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ مبنی بر اینکه شهرداری تا کنون کمتر از ۵۰۰ نفر از معتادین متجاهر را جمعآوری کرده است، گفت: احتمالا اطلاعات ایشان نادرست است. در قرارگاه اجتماعی اعداد و ارقام شفاف است و در حضور نماینده ایشان این موضوعات مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
زاکانی عنوان کرد: یگان حفاظت ما مامور ضابط عام است و میتواند نسبت به جمعآوری معتادان متجاهر اقدام کند. دستور این موضوع از ستاد فرماندهی کل نیز گرفته شده اما دوستان نیروی انتظامی اعلام کردند که خودشان این کار را انجام میدهند. لذا اگر آقای رحیمی چنین اظهارنظری کرده شاید اطلاعات ناکاملی دارد. البته در این حوزه نیروی انتظامی زحمات بسیاری کشیده است.
وی در خصوص تغییر شیوه مدیریت پسماند در شهر تهران گفت: قطعا در خصوص محدود کردن پیمانکاران به هشت پیمانکار در هشت پهنه مناقصه انجام خواهد شد و از طریق مناقصه، این پیمانکاران انتخاب خواهند شد.
زاکانی ادامه داد: در مورد موضوع محله کن مصوبهای در دهه ۸۰ داریم که شهرداری کل املاک این محدوده را تملک کند؛ اما با توجه به نبود منابع الگویی گذاشته شد که باعث شد این محله با مشکلات بسیاری مواجه شود. روش کمیسیون ماده ۵ بر اساس آنچه شورای عالی شهرسازی اعلام کرده بود برای املاک بالای ۱۰۰۰ متر و کمتر از ۱۰۰۰ متر تعیین تکلیف انجام شد؛ لذا تلاش خواهیم کرد که حقوق مردم این محله نیز رعایت شود تا بتوانیم در حدود ۵۰۰ هکتار را به تفرجگاه تبدیل کنیم و ۷۰ هکتار اصلی محله کن نیز با الگویی مناسب نوسازی کنیم. در حقیقت مجوزی خواهیم داد تا شرایط تحت عنوان تفرجگاه باعث شود که مردم بتوانند از زمینها بهره بگیرند. در این روش این فرصت را به شهروندان ارائه میکنیم و اگر مالکی بخواهد خودش باغ را نگهداری کند ما در فراهم کردن زیرساختها کمک میکنیم.
شهردار تهران در خصوص اتصال شهرداری تهران به پنجره واحد خدمات الکترونیک دولت، گفت: ما به این پنجره متصل شدیم. البته این کار را شهرداری تهران به صورت داوطلبانه انجام داده و در حال حاضر نیز به دنبال توسعه این اتصال هستیم.
وی در خصوص تغییر رئیس حراست شهرداری تهران نیز گفت: ما در حوزه مبارزه با فساد زیاد سر و صدا نکردیم اما حق و حقوق مردم و شهرداری تهران را استیفا کردیم. مدیر مربوطه را میخواستیم در جای دیگر استفاده کنیم و این پیشنهاد را ارائه کردیم اما خود ایشان قبول نکردند.
زاکانی ادامه داد: هفته آینده در منطقه ۱۹ بوستان ایرانیان با مساحت بیش از ۱۶ هکتار به بهره برداری میرسد که یکی از ویژگیهای این بوستان این است که بطور کامل مناسب سازی شده است.
وی در خصوص اجرای پروژه مسکن سازی شهرداری تهران نیز گفت: در منطقه ۱۸ ، ۱۹ و ۱۰ هزار واحد را آماده کلنگ زنی داریم که به زودی کلنگ زنی آن انجام خواهد شد. همچنین در منطقه ۲۰ تفاهمنامه ساخت ۱۰۰۰ واحد را به امضا رساندهایم که این واحدها با توجه به اینکه به صورت صنعتی سازی ساخته خواهند شد تعهد آنها یکساله خواهد بود. در حالیکه برای ساخت سایر پروژهها بحث ما تکمیل دو ساله است.
انتهای پیام