هلال احمر به دنبال ارتقاء کیفیت زندگی و توانمندسازی محلات کم برخوردار
رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گفت: در طرح تحول محلات کم برخوردار ارتقاء کیفیت زندگی و توانمندسازی افراد به عنوان اهداف اصلی دنبال میشود.
به گزارش روزهای طلایی، پیرحسین کولیوند در مراسم ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور با عنوان جوانان ۲۰۲۰ محله (رهسپاران عصر ظهور)، گفت: نخستین بار است که در کشور چند دستگاه با یک هدف هم افزایی و همکاری را در راستای تحقق هدفی بزرگ محقق کردند. هدفی که میراث ائمه ماست و خوشبختانه قرارگیری دستگاهها در کنار یکدیگر در اجرای این طرح ثمرات بسیاری را به همراه داشته است.
وی افزود: مردم هلال احمر را بیشتر با حوادث و بلایا میشناسند؛ اما در اساسنامه ما کمک به محرومین و محرومیت زدایی نیز وجود دارد و با این نگاه هلال احمر در این کار نیز ورود پیدا کرده است. ما در این طرح به افرادی که به آنها مدیون هستیم کمک میکنیم. اقدامات خوبی در راستای توانمندسازی ساکنان محلات کم برخوردار انجام شده و میز خدمت با همکاری سایر دستگاهها در این محلات برپا شده است. بی تردید در این طرح ارتقاء کیفیت زندگی و توانمندسازی افراد این محلات به عنوان یک هدف پیگیری میشود.
کولیوند ادامه داد: کار ما برای مردم است و توسط خود مردم انجام میشود. توسعه خانههای هلال باعث شد در موضوع آموزش توفیقات بسیاری کسب کنیم. همچنین طرحی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت عنوان “یار” اجرایی شد که سرپرستان خانوار یعنی حدود ۱۲ هزار نفر را تحت پوشش قرار دادیم. کاری که از مشهد مقدس آغاز شد و این سرپرستان خانوار را به سمت آسیب زدایی و آسیب ستیزی هدایت کردیم. ما مباحثی که در کلیدواژههای مقام معظم رهبری بود را با بهره گیری از تجربیات گذشته به شکل جدی پیگیری کردیم.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه ۷۵۱ برنامه در محلات مختلف توسط هلال احمر اجرایی شده است، افزود: یکی از این برنامهها اعزام افراد این محلات در اربعین به کربلا بود که در روحیه آنها تاثیر بسزایی داشت. همچنین در هفتاد و پنج سالگی تاسیس سازمان جوانان هلال احمر طرحی تحت عنوان “پیشگامان پیشرفت و عدالت” آغاز شد که در نخستین گام آموزش مهارتهای زندگی در آن پیگیری شد. امیدواریم این پایگاهها را در تمام مدارس این محلات برپا کنیم و استعدادها و فرصتها را در این محلات شناسایی کنیم. این کار در ۱۱ استان کشور آغاز شده که علاوه بر ایجاد شغل زمینه کسب و کارهای مختلف نیز فراهم میشود.
کولیوند تاکید کرد: امیدواریم در آینده طرح آموزش را در همه استانها با استفاده از تجربیات کسب شده توسعه دهیم و زمینه تسهیل کسب و کارها را فراهم کنیم و برای تولیدات ناشی از اجرای این طرحها نشان سازی کنیم و گروههای مشارکت محلی را به بازارهای ملی متصل کنیم.
به گزارش روزهای طلایی، قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در ادامه این مراسم ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده توسط آقامحمدی رئیس ستاد توانمندسازی و تحول محلات کم برخوردار کشور، گفت: هم افزایی استراتژیک میان دستگاههای مختلف و به میدان آوردن آنها کار سختی است که توسط آقای آقامحمدی در راستای خدمت رسانی به بندگان انجام شد.
وی افزود: در ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور ظرفیتهای حداکثری دستگاهها برای ارائه خدمات بکار گرفته شد. بیش از هفت میلیون نفر مخاطب سازمان بهزیستی هستند که بیش از ۵۳ ماموریت را بر عهده دارند. در حقیقت بهزیستی از قبل از تولد، حین زندگی و تا سالمندی با مردم است. امیدواریم در حوزههای کالبدی، زیرساختی و نشاط اجتماعی گامیهای موثری برداشته شود.
وی تاکید کرد: قطعا ایجاد شبکه محلات با رویکرد کمک به محرومین اثربخش است. اگر این اقدام با کمک و هدایت دولت باشد با توجه به عزم جدی که در دولت شکل گرفته اهداف طرح قابل تحقق خواهد بود.
انتهای پیام