نیاز آتشنشانیها به بانک اطلاعاتی جامع/بارگذاری اطلاعات سازمانهای آتشنشانی کشور در یک سامانه
در نشست مدیران عامل و روسای سازمانهای آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداریهای کشور بر تشکیل اتحادیه سازمانهای خدمات شهری به عنوان فرصتی برای حل مشکلات حوزه خدمات شهری، نیاز سازمانهای آتشنشانی کشور به بانک اطلاعاتی جامع و بارگذاری اطلاعات سازمانهای آتشنشانی کشور در یک سامانه در آینده نزدیک تأکید شد.
به گزارش روزهای طلایی، سیدسجاد انوشه در نشست مدیران عامل و روسای سازمانهای آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداریهای کشور ضمن تشکر از خدمترسانی شبانهروزی آتشنشانان در شهرها طی سخنانی گفت: این جلسه در حقیقت شروع نقطه مهمی برای حرکتهای محکمی در آینده است و امیداست این همافزاییهای بین سازمانی با گردهماییهایی اینچنین تقویت شود و سازمانها بتوانند از این فرصت همراهی برای به اشتراکگذاری تجربیات مفید و سازنده خود در این حوزه بهرهبرداری کنند و مشکلات و چالشهای موجود را احصا و برای حل موضوعات راهکار ارائه نمایند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از چالشهای حوزه خدمات شهری موضوعات سادهای هستند و گاه با کمترین زمان و حتی با یک مکاتبه حل میشود گفت: شاید علت لاینحل ماندن آنها، دیده نشدن آنها بوده و قطعا با شکل گیری اتحادیه سازمانهای خدمات شهری، چالشها دراتحادیه مذکور وچنین نشستهایی قابل ارزیابی، کارشناسی و حل شدن است.
وی با اشاره به برنامهریزی که برای این نشست انجام شده گفت: قطعاً یکی از دلایلی که به صورت اتفاقی برگزاری این نشست با اعیاد شعبانیه همزمان شده، دیده شدن کار و فعالیت ویژه آتشنشانان و تقدیر از این سازمانهای مفید و سازنده در شهرداریهای کشور بوده است.
وی با اشاره به محدودیتهای مالی اینحوزه که باعث میشود در برخی موضوعات به سطح استاندارد نرسیم گفت: بی شک زحمات شخصی و توان فردی آتشنشانان که باعث جبران این کمبودهاست در خور تقدیر و ستایش است. نکته حائز اهمیت در خصوص تشکیل اتحادیه سازمانهای خدمات شهری این است که این اتحادیه فرصتی است که همه میتوانند مشارکت کنند و موضوعات متفاوت در زمینهها و حوزههای مختلف را تجمیع و به صورت گروهی حل و فصل کنند و با تشکیل کارگروههای مختلف و به اشتراک گذاشتن تجربیات متفاوت، با عزمی جدیتر کارها پیش برود.
در بخش دیگری از این نشست احمدی مدیر کل دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور گفت: دلیل اصلی برگزاری این نشست شروع یک حرکت جدید و ایجاد یک تشکل تخصصی درحوزههای معاونت خدمات شهری شهرداریها از جمله سازمانهای آتشنشانی و خدمات ایمنی است.
وی با بیان اینکه این نشست سرآغازی برای حرکتهای جدید و اتفاقات خوب در حوزه خدمات شهری میباشد افزود: با مصوبه شورای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور برای ایجاد اتحادیه سازمانهای خدمات شهری در سال ۱۳۹۹، امکان برنامهریزی مناسب برای پیگیری امور مربوط به سازمانهای آتشنشانی و سایر خدمات شهری فراهم میشود.
وی با اشاره به اینکه از ۱۴۷۰ شهرداری کشور، شهرداریهایی با جمعیت بیشتر،دارای سازمان آتشنشانی هستند، گفت: با فعالیت اتحادیه سازمانهای خدمات شهری و تعامل آن با سایر دستگاهها از این به بعد میتوانیم ارتباط موثرتری با دستگاهها و سازمانهای مرتبط با این حوزه به منظور تقویت فعالیتهای شهرداریها داشته باشیم. در حال حاضر ۱۲۰سازمان آتشنشانی مصوب و حدود ۱۷ هزار نیروی آتشنشان در عرصه شهرداریها فعالیت مینمایند که مطابق با استانداردها نیست و این نیروها در۱۸۵۰ ایستگاه در سطح کشور فعال هستند.
وی افزود: تعامل سازمانهای آتشنشانی، بهویژه تعامل بین سازمانهای آتشنشانی کلانشهرها میتواند باعث هم افزایی و انتقال تجربیات موفق شود. با توجه به نقش ویژهای که سازمانهای آتشنشانی در حفظ جان و مال مردم دارند، لازم است که با تعهد و ارتباط موثر با همدیگر و با تعامل با دستگاههای دولتی، بهویژه وزارت کشور که متولی برنامهریزی و سیاستگذاری در حوزههای مختلف از جمله موضوع آتشنشانی و خدمات ایمنی است، شاهد یک ارتباط موثرتر باشیم.
وی همچنین در خصوص آموزش نیروهای آتشنشانی گفت: زمانی ما بحث آموزش را پیگیری کردیم و ۱۰ مرکز آموزش درکشور ساخته شد. اکنون یک مرکز آموزش بزرگ در تهران داریم که میتواند در این حوزه کمککننده باشد و با توجه به سطوح مراکز آتشنشانی میبایست برای آموزش نیروها، برنامهریزیهایی داشته باشیم.
احمدی در این راستا با اشاره به همایش۵روزه و دوره فرماندهی معاونین عملیات که قرار است اوایل سال آینده توسط مرکز آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برای آموزش آتشنشانان در مرکز صالح آباد برگزار شود، از همکاریهای شهرداری تهران و سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در برگزاری این نشست نیز تقدیر کرد.
مدیرکل دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور تأکید کرد: با تشکیل اتحادیه سازمانهایخدماتشهری که بخشعمدهای از آن سازمانهای آتشنشانی هستند، بسیاری از برنامهریزیها که توسط سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور انجام میشد، بر عهده سازمانهای ذینفع قرار میگیرد و سازمانهای زیرمجموعه خدمات شهری از طریق این اتحادیه به عنوان بازوی اجرایی وزارت کشور این امکان را دارند که با توجه به تنوع موضوعات، در حوزههای مختلف برنامهریزی کنند.
احمدی افزود: ما در سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به دلیل محدودیت درحوزه نیروی انسانی، پتانسیل بالایی برای انجام کار نداریم اما با ایجاد اتحادیه سازمانهای خدمات شهری بستر را برای حضور و نقشآفرینی سازمانهای مربوطه و ورود به عرصههای جدید خدمترسانی به مردم فراهم میکنیم.
وی با اشاره به برنامهریزیهایی مثل آموزش، ورزش و آمادگی جسمانی برای آتشنشانان گفت: مسابقات بعدی مربوط به آتشنشانیها به زودی قراراست به میزبانی شهرداری شیراز برگزار شود.
مدیرکل دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور همچنین به حوادث و اتفاقات ناگواریکه درسالهای اخیر افتاده اشاره کرد و ادامه داد: نقشی که این سازمانها و آتشنشانان با فداکاری ایفا کردند، نشانه اهمیت این سازمانهاست.
وی درخصوص دورههای آموزشی برای آتشنشانان گفت: در سالهای قبل در حوزه آتشنشانی دورههای آموزشی خارج از کشور به ویژه کشور ژاپن داشتیم و البته تجربیات خوبی هم در این حوزه درشهرهای کشورمان وجود دارد که میبایست برای بهرهگیری سایرسازمانها به اشتراک گذاشته شود که این موضوع بسیار مهمی است که در اتحادیه میبایست به آن توجه لازم صورت گیرد.
در ادامه این نشست بابک نوراللهی کارشناس حوزه آتش نشانی و ایمنی دفتر محیط زیست و خدمات شهری اطلاعاتی در خصوص آتشنشانیهای سراسر کشور ارائه نمود و با بیان این مطلب که سالانه بین۲۰۰ تا۲۵۰ هزار عملیات در حوزه شهرداریها و پایگاههای آتشنشانیروستایی انجام میشود، اظهارکرد: عمدهترین مسائل و مشکلاتی که در حوزه آتشنشانی شناسایی کردیم، یکی بحث تجهیزات و ماشینآلات و دیگری کمبود نیروی انسانی کارآمد و متخصص و پایین بودن دانش تخصصی وتوان جسمی نیروها بهویژه در شهرهای کوچک است.
وی با بیان اینکه در حال حاضرحدود۴هزار خودرو در سطح آتشنشانیهایکشور داریم که نیاز به بهسازی، جایگزینی و تعمیر دارد، گفت: کمبود نیروی متخصص و انتقال نیروهای غیرمتخصص از واحدهای دیگر و اعزام نیروهای متخصص آتشنشان به سایر واحدها از دیگر چالشهای این حوزه است که هم در بازدیدهای میدانی در سطح شهر و هم در گزارشها و مکاتبات ارسالی مطرح میشود. اگر چه شهرداریها مسئولیت و نقش پررنگی در کمکرسانی به حوادث دارند، اما اعتبارات مدیریت بحران و سرفصلهای مشابه به جای آتشنشانیها به سمت سایر دستگاهها مثل اورژانس و هلال احمر سوق داده میشود؛ درصورتی که میبایست از محل مدیریت بحران اعتبارات لازم به آتش نشانیها نیز اختصاص یابد.
کارشناس حوزه آتش نشانی و ایمنی دفتر محیط زیست و خدمات شهری در خصوص تیمهای عملیاتی که به محل حادثه اعزام شدند ولی حضورشان موثر نبوده است، اظهار کرد: این موضوعات عموماٌ درشهرهای کوچک بوده که به دلیل دوربودن مسافت و اعزام نیرو به شهرکهای صنعتی،مراکز تولیدی، باغات، مراتع و نقاط خارج از محدوده پایگاههای آتشنشانی پیش میآید و نمونههایی در ماههای گذشته در استانهایی چون لرستان و گلستان پیش آمده است.
نوراللهی یکی از مشکلات مهم در بحث آتشنشانی بهویژه در بافت فرسوده شهری را عدم نصب شیرهای هیدرات توسط سازمان آب عنوان کرد.
وی با تأکید براهمیت نصب شیرهای هیدرات به ویژه درمراکز مهم شهر، بازارها، بافتهای متمرکز و فرسوده گفت: بسیاری از شهرها به ویژه شهرهای کوچک با این چالش روبرو هستندکه شیرهای هیدرات یا نصب نشده و یا اینکه در محل مناسبی که کارایی داشته باشد، نیست. عمدهترین مسأله در بحث پیشگیری، عدم نظارت موثر برالزامات و مقررات ملی ساختمان، مبحث سوم، آییننامه پیشگیری حریق در ساختمان به ویژه در ساخت و سازهای شهری است که رعایت این موارد در پیشگیری حریق در ساختمانها موثر است و همه این موارد را میتوانیم با نقش پررنگ مدیران عامل و روسای سازمانهای آتش نشانی شهرداریها از طریق اتحادیه سازمانهای خدمات شهری پیگیری کنیم.
درایننشست از محسن فضلی مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی اراک،حسین سرباز رشید مدیرعامل سازمانآتشنشانیارومیه ،ابراهیم بابایی مدیرعامل سازمان آتشنشانیکرمان،سیدصادق پورسینا مدیرعامل سازمان آتشنشانیهمدان، سیدمازیارحسینی رئیسسازمانآتشنشانیبابل،مهردادرضاپور مدیرعامل آتش نشانی بندرانزلی، علیحسینی مدیرعاملآتشنشانیتایباد،مهدیپورعباس مدیرعاملآتشنشانیمیانه،سیدحمیدشعبانی مدیرعامل آتشنشانیبابلسر و سعیدپاکسرشت مدیرعامل سازمان آتشنشانییزد تقدیرو درجات آتشنشانی،توسط دکتر انوشه معاون امور شهرداریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به آنها اعطا شد.
هاشم نوروزی معاون دفتر خدمات شهری و محیط زیست با اشاره به تاریخچه و چگونگی تشکیل اتحادیه سازمانهای خدمات شهری گفت: ما در سال ۸۶ اتحادیهای به نام اتحادیه آرامستانهای کشور را تشکیل دادیم و پس از این اقدام سایر سازمانهای زیرمجموعه خدمات شهری،درخواست اتحادیه مشابه داشتند. درسال۹۸ تشکیل یک اتحادیه مرکزی پیشنهادشدو در سال ۹۹اساسنامه پیشنهادی اتحادیه سازمانهای خدمات شهری در شورای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشورکه اعضای آن متشکل از شهرداران منتخب، رئیس سازمان و نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور بود، مصوب شد.
نوروزی ضمن مهم برشمردن اتحادیه سازمانهای خدمات شهری اظهار کرد: در این اتحادیه، بحثهای فنی و مسائل آموزشی و سایر موضوعات و چالشهای حوزه خدمات شهری میتواند مطرح و پشتیبانی شود.
وی با بیان این مطلب که اتحادیه با همکاری گروهیاعضای اتحادیه توانمندی خواهد شد، گفت: ارکان این اتحادیه عبارت از مجمع عمومی است که متشکل از دونفر معاونین خدمات شهری و محیط زیست شهرداریهایکشور، نمایندگان سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور شامل معاون امور شهرداریها و مدیرکل دفتر محیط زیست و خدمات شهری است که بهعنوان عضو مجمع فعالیت خواهند داشت.
نوروزی با تاکید بر اینکه ۲ نفر از معاونین خدمات شهری جزء هیات مدیره خواهند بود که یکنفر منتخب کلان شهرها و نفر دیگر منتخب ازسایر شهرهاست، افزود: دیگر ارکان اتحادیه هیات مدیره ، مدیرعامل و بازرس است.
معاون دفتر خدمات شهری و محیط زیست سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشورگفت: اعضای هیات مدیره این اتحادیه به صورتی است که حتما می بایست از هر یک از ۵ سازمان زیرمجموعه معاونت خدمات شهری یک نفر به عنوان عضو هیات مدیره حضور داشته باشد و به هیات مدیره اتحادیه راه پیدا کند و در نهایت در این اتحادیه،۹نفرعضو هیات مدیره خواهیم داشت. در این نشست ما برای ۲موضوع حضورداریم که درمرحله اول کارگروههای تخصصی را تشکیل میدهیم که این کارگروه درواقع اتاق فکر سازمانهای مربوط به این حوزه است.
وی با بیان اینکه در معاونت خدمات شهری شهرداریها ۵ سازمان تخصصی داریم، ادامه داد: این کارگروههای تخصصی متشکل از نمایندگانی هستند که از هر سازمان انتخاب می شوند و تمام مسائل و چالشهای حوزه تخصصی خود را احصا و سپس با بررسی موضوعات، پیشنهادات خودشان را مطرح میکنند.
نوروزی افزود: در انتخابات اولیه سازمانهای آتشنشانی و خدمات ایمنی کشور، امروز ۶نفر انتخاب میشوند که این ۶نفر به عنوان عضو کارگروه تخصصی سازمانهای آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری های کشور هستند. سه نفر اولی که در انتخابات امروز بیشترین رأی را بیاورند، به مجمع معرفی میشوند که این مسأله برای ۴سازمان دیگر زیرمجموعه خدمات شهری شهرداریها نیز اتفاق افتاده و افراد منتخب معرفی شده اند.
وی ضمن اشاره به این موضوع که فردا قرار است انتخابات مجمع عمومی اتحادیه نیز انجام شود گفت: امروز هم با برگزاری انتخابات، ۳نفر که بیشترین رأی را بیاورند به مجمع مذکور معرفی میشوند و در انتخابات مجمع که قرار است فردا برگزار شود حضور دارند و مجمع از این ۳نفر، یک نفر را به عنوان عضو هیات مدیره انتخاب می کندو ۲نفر بعدی به عنوان علی البدل اول و دوم قرار میگیرند.
نوروزی تاکید کرد: در واقع نفر اول علاوه بر اینکه در کارگروه تخصصی حضور دارد به نمایندگی از طرف سازمان های آتش نشانی کشور در مجمع به عنوان عضو هیات مدیره مرکزی نیز حضور خواهد داشت. همچنین با توجه به ضوابط اساسنامه کسانی که سرپرست هستند امکان عضو شدن ندارند برای همین تنها کسانی که مدیرعامل هستند و حداقل ۲سال در این حوزه تخصصی حضور دارند، برای انتخابات ثبت نام میکنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت بالای این اتحادیه، مدیران هم در کاندیدشدن و هم در رأی دادن دقت بالایی داشته باشند تا در این انتخابات بهترینها انتخاب شوند و در کارگروه تخصصی بهترین تصمیمهاگرفته شود.همچنین این ۶ نفری که انتخاب میشوند نماینده جامعه آتشنشانان در کل کشور هستند و قرار است با فعالیت و پیشنهادات و اظهار نظرهایشان در هیات مدیره و مجمع، وظیفه دفاع و صیانت از حقوق آتش نشانان را عهدهدار و منشاء خیر و برکت باشند.
نوروزی در پایان با اعلام این خبر که فردا در جلسه معاونین خدمات شهری دو نفر عضو مجمع و ۵ نفر عضو هیات مدیره انتخاب می شوند، گفت: پس از تعیین اعضای مجمع و هیات مدیره، اولین جلسه مجمع عمومی فوق العاده نیز برگزار و در ادامه و طی جلسات بعدی تعیین ساختار تشکیلاتی و عضویتها و سایر موارد انجام خواهد شد.
درادامه نشست برای انتخاب۶نفر نماینده سازمانهای آتشنشانی و خدمات ایمنی، مدیران عامل سازمانهای مذکور برای رأیگیری ثبت نام و در انتخابات شرکت کردند.
بنابراین گزارش، هریک از مدیران عامل به معرفی خود و برنامههای مد نظرشان پرداختند و از بین این افراد، بر اساس تعداد آراء به ترتیب قدرتالله محمدی از سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران، مجید امیرفضلی از آتشنشانی زنجان، قدیر موسیخانی ازآتشنشانی قزوین، هادی عیدیپور از آتش نشانی شیراز، ابراهیم بابایی ازآتشنشانی کرمان، ابراهیم قنبری ازآتشنشانی اهواز، ابراهیم مطلبی از آتشنشانی اصفهان، حسین سرباز رشید از آتشنشانی ارومیه به ترتیب بیشترین آرا را کسب کردند که از این تعداد ۶ نفر اول بهعنوان اعضای اصلی کارگروه تخصصی انتخاب شدند. قدرت الله محمدی از آتشنشانی تهران ، مجیدامیرفضلی از آتشنشانی یزد قدیر موسیخانی از آتشنشانی قزوین ۳نفری هستند که در انتخابات هیات مدیره اتحادیه نیزحضور خواهند داشت.
دکتر احمدی پس از رأی گیری در خصوص رونمایی از یک کتاب در خصوص آتشنشانی و معرفی سامانه بانک اطلاعاتی آتشنشانی گفت: سازمانهای آتشنشانی و خدمات ایمنی کشور برای بحت ماشین آلات، تجهیرات ،نیروی انسانی،برنامهریزیها، اقدامات آتی، گزارش از عملیاتهای انجام شده و عملکرد آتش نشانیها در کشور نیاز به یک بانک اطلاعاتی جامع دارند.
مدیرکل دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور گفت: ما در این سازمان برنامهریزیهایی داشتیم و برای این منظور به سراغ سازمانهایی که در این زمینه کار کردند رفتیم تا موضوعات را به دست یک سازمان بسپاریم.
وی افزود: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مشهد در حوزه آتش نشانی و خدمات ایمنی به گونهای کار کرده بودند که ۶شهر دیگر هم از این سامانه استفاده می کردند و ما با تعاملی که با سازمان آتش نشانی مشهد داشتیم سامانه را به سمتی هدایت کردیم که یک سامانه جامع کشوری بشود. در آیندهای نزدیک سامانه ای خواهیم داشت که همه سازمانهای آتش نشانی و خدمات ایمنی ملزم هستند اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری کنند. از این پس ما سازمانها را با این سامانه خواهیم شناخت و کلیه اقدامات براساس اطلاعات سامانه انجام خواهد شد.
احمدی افزود: ما اگر بخواهیم یک سامانه آتش نشانی کشوری جامع داشته باشیم پیشنهاد ما این است که همه به سمت همین یک سامانه بروند، هر چند ممکن است بعضی شهرها مدعی باشند که سامانه کاملتری دارند ولی ما همچنان نظرمان این است که همه شهرها اطلاعاتشان را در این سامانه بارگذاری کنند. اگر چه برای آماده کردن یک سامانه هم زمان و هم مبلغ سنگینی نیاز است تا صرف شود؛ لیکن ما با تعاملی که با آتشنشانی مشهد داشتیم مالکیت معنوی این سامانه از این به بعد اتحادیه سازمانهای خدمات شهری خواهد بود و به صورت رایگان در اختیار سازمانها قرار خواهد گرفت.
وی افزود: پشتیبانی کننده از این سامانه، سازمان آتش نشانی مشهد خواهد بود و بقیه سازمانها بر اساس تعرفه ای که در اتحادیه به پیشنهاد اعضاء مصوب میشود بهایی بهعنوان هزینههای پشتیبانی پرداخت میکنند.
احمدی با بیان این موضوع که این سامانه تمام مجوزهای لازم را دریافت کرده است، گفت: این سامانه در سه سطح شهرداریها، استانداریها و وزارت کشور دسترسی خواهد داشت و دارای رتبه امنیتی ممتاز است.
وی تاکید کرد: اطلاعاتی که در حال حاضر در این سامانه موجود و یا قابل بارگذاری است اطلاعات شیرهای هیدرات، اطلاعات تجهیزات و ماشین آلات ، تعداد عملیاتهای روزانه و… است و بدون نیاز به اینترنت امکان جمعآوری دیتا در این سامانه فراهم است. البته مباحث آموزشی هم برای استفاده از این سامانه تدارک دیده خواهد شد. این سامانه در نمایشگاه شهرایران رونمایی شد و در حال حاضر اطلاعات ۶شهر بارگذاری شده و به صورت مرحله ای بقیه شهرها نیز اطلاعات را بارگذاری می کنند پس از معرفی سامانه از کتاب ترجمه «استاندارد برنامه های تناسب اندام برای سلامتی اعضای سازمان آتش نشانی» با ترجمه میر یونس کیائی و با سرمایه گذاری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین رونمایی شد.
در این بخش موسیخانی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین در خصوص کتاب چاپ شده توضیح داد و به مترجم کتاب که از پرسنل آتش نشانی قزوین بود یک درجه تشویقی نیز اعطاء شد.
در ادامه نشست، تعدادی از مدیران عامل و روسای سازمانهای آتشنشانی به مطرح کردن مشکلات صنفی و سایر مسائل و چالشهای مربوط به سازمانهای آتشنشانی پرداختند.
در پایان نشست محمد نصیرپورمدیرکل دفتر مرکزی حراستو پدافند غیرعاملسازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به مدیران عامل و روسای آتشنشانیهای سراسرکشورگفت: دوستان آتشنشانی در اتفاقاتی که افتاد وبهویژه در حادثه ساختمان پلاسکو شهدای بزرگی را تقدیم انقلاب کردند.
وی با بیان اینکه آتشنشانی یکی از ارکان مهم سازمان شهرداریهاست و از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است گفت: نورانیت و صفای باطنی که دوستان آتش نشان از خود نشان میدهند و جانشان را در طبق اخلاص می گذارند تا ایمنی و امنیت را به مردم تقدیم کننددر خور ستایش است.
نصیرپورخطاب به مدیران عامل و روسای آتشنشانیهای کشور گفت: با توجه به جایگاهی که دارید و به عنوان مدیران مجموعه حضور دارید، می بایست از زیرمجموعه خود مواردی را مطالبه کنید و از جایگاه ویژه آتش نشانان پاسداری و اهمیت فوق العاده آن یادآوری و از این مقام محافظت بشود. وقتی نگاه مقام معظم رهبری به جایگاه آتش نشانان یک نگاه ویژه و جایگاه شهدای عزیزآتشنشان در نظام جمهوری اسلامی یک جایگاه رفیع است این مسأله برای شما مدیران تکلیف میآورد که از این موقعیت ارزشمند پاسداری کنید و به کسانی که در حوزه نیروی انسانی ذهن آتش نشانان را با وسوسه های شیطانی مخدوش می کنند برخورد و از ارزشها پاسداری کنید.
مدیرکل مرکز حراست و پدافند غیرعامل سازمان شهرداریها گفت: عزیزان آتش نشان در کنار رزمندگان دفاع مقدس، در کنار ایثارگران، شهدا و مدافعان حرم و مدافع سلامت و امنیت قرار میگیرند و می بایست از این گنجینه باارزش مراقبت و پاسداری کنیم و این یک تکلیف است.
وی ضمن یادآوری نماز بهعنوان رکن اصلی دین گفت: اولین و مهمترین مسأله نماز است واین نمازاست که از بسیاری از دستاوردهای ما حفاظت می کند. اخلاق حرفه ای یا اخلاق سازمانی نیز از جمله مواردی است که مدیران ملزم به رعایت هستند و می بایست در مجموعه های خودشان الگو باشند.
نصیرپور با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر نیز از مواردی است که مدیر می بایست به خاطر داشته باشد گفت: مدیران درآغاز میبایست خود این موارد را رعایت کنند و در مرحله بعد به کارمندان خود نیزیادآوری و گوشزد کنند. شما بهعنوان مدیر مجموعه مسوولیت سنگینی دارید هر چند که جدای از مدیران کارمندی هم عنوان ارزشمندی است و همانند یک حلقه منتسب به نظام و یک کارگزار در خدمت نظام، کارش مهم و باارزش است، چه رسد به اینکه آن کارمند در لباس یک آتشنشان باشد که ازوجهه خاصی در اجتماع برخوردار است و مردم نگاه ویژه ای به آتش نشانان دارند.
وی با اشاره به واقعه پلاسکو گفت: این گونه تجربهها می بایست انتقال پیدا کند و با توجه به نگاه ویژه مردم به آتشنشانان میبایست احساس مسوولیت بیشتری کنیم و در حوزه کاری دانش و تجربه خود را بالا ببریم و کارگاههای تخصصی بگذاریم و تجربه های جدید مثل پلاسکو را به میدان بیاوریم و آموزش بدهیم.
نصیرپور با اشاره به جوانی جمعیت، ادامه داد: مدیر باید حواسش به این مسائل نیز باشد ومحورهای مربوط به جوانی جمعیت مثل ازدواج و فرزندآوری را تشویق کند و این موضوعات می بایست در سازمانهای آتشنشانی پررنگتر شود و این موضوعات قطعاً در تحکیم رابطه ها و انسجام و با هم بودن نیروها تاثیرگذار خواهد بود. درحال حاضر درخشش دوستان آتشنشان در جامعه بالاست و ما می توانیم این نورانیت را به کل شهرداری تعمیم دهیم.
وی با بیان اینکه اعتبار آتشنشانها بین مردم زیاد است و می بایست در حفظ این اعتبارکوشش کنیم، افزود: حفظ ارزشهای آتش نشانان کشور از طریق جهاد تبیین امکانپذیر است.
نصیرپور با استناد به گفته شهید همت که گفت« وقتی نمیدانید مسیر درست کجاست ببینید دشمن کجا را آتش می زند»، اظهار کرد: موضوع امروز هم انتخابات است و هر رأی به منزله تیری در چشم دشمنان است. بنابراین ما امروز حرف زدنمان هم تکلیف است وشماهم بعنوان مدیر مسوولیت دارید و باید با حرف زدن فهم و بصیرت پرسنل زیرمجموعه را بالا ببرید.
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به جشن باشکوه پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی ۲۲ بهمن و حضور پرشور جوانان در راهپیمایی گفت: حضورمردم در راهپیمایی نشانه ای از مطالبهگری است. امیدوارم همگی قدردان این انقلاب باشیم و قطعا قدردانی در اطاعت است. بحت امروز بحث انتخابات است و بلندگوی دشمن در این زمان «نهگفتن» به انتخابات است. امروز رأی دادن ما ادای دین است، دشمن تیر زهرآگین خودش را به سمت ما نشانه گرفته و تمام درگاهها را بسته است اما ما در تمام زمینهها حرف برای گفتن داریم و می توانیم کارها را به بهترین تحو با همدلی پیش ببریم.
انتهای پیام