پیگیری جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه از سوی هلال احمر/ برگزاری کنگره بینالمللی حقوق بشر
رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان از برگزاری کنگره اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل بشردوستانه در نقض حقوق بشر دوستانه در غزه در به میزبانی این جمعیت خبر داد.
به گزارش روزهای طلایی، پیرحسین کولیوند در نشست خبری که ظهر امروز و در آستانه برگزاری کنگره بینالمللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بینالملل بشردوستانه در ساختمان صلح جمعیت هلال احمر برگزار شد، گفت: تاکنون و برابر آخرین آمارها ۳۰ هزار و ۵۰ نفر در غزه شهید و بیش از ۷۲ هزار نفر نیز مجروح شدهاند. همچنین حدود هشت هزار نفر از این مصدومان نیز از دریافت خدمات درمانی محروم هستند. وضعیتی که بسیار نگران کننده و نقص آشکار حقوق بشر است.
وی با بیان اینکه در غزه ۳۴ هزار نوزاد تنها در همین پنج ماه گذشته متولد شده اند، گفت: مادران و نوزادان نیز شرایط سختی دارند، ۶۵ هزار مادر باردار در غزه وجود دارند که نیازمند خدمات بهداشتی و درمانی هستند. از طرفی دیگر فقط ۲۵ درصد از کمکهایی که برای مردم غزه جمع آوری شده و در بندر العریش قرار دارد وارد غزه شده است، روزانه تنها حدود ۱۵ تا ۲۰ کامیون حامل کمکهای بشردوستانه وارد غزه میشود.
به گفته کولیوند، رژیم صهیونیستی اقداماتی زیادی را برای آوارگی و کوچ اجباری مردم غزه انجام داده و دامنه این اقدامات که در واقع اقدامی ضد حقوق بشر و جنایت جنگی محسوب میشود، تا جایی پیش رفته که معاون رئیس جمهور آمریکا هم به آن اعتراض کرده است. جمعیت هلال احمر نیز پیگیر این جنایات جنگی است.
رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان با بیان اینکه زیر ساختهای اصلی غزه از سوی رژیم صهیونیستی مورد هدف قرار گرفته است، گفت: آمارها نشان میدهد که ۷۹ درصد از شهدا و مصدومین زنان و کودکان هستند، مراکز بهداشتی، بیمارستانها آمبولانسها نیز مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفتهاند. در این شرایط جمعیت هلال احمر به عنوان رئیس کمیته ملی حقوق بشر دوستانه اقدام به برگزاری کنگره اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل بشردوستانه در نقض حقوق بشر دوستانه در غزه کرده است. در این کنگره حقوقدانان داخلی و خارجی از 21 کشور جهان را مشارکت دادهایم. همچنین تاکنون ۴۳ هزار نفر برای شرکت در این کنگره ثبت نام و هشت هزار ۵۶۶ نفر از رشتههای مرتبط در این کنگره شرکت کردهاند.
کولیوند با بیان اینکه ۱۷ مقاله در پنج پنل تخصصی این کنگره ارائه میشود، گفت: این مقالهها در مجلههای علمی پژوهشی منتشر خواهند شد. در این کنگره ۹۰۰ نفر به صورت حضوری و ۱۰۶ نفر نیز مهمان خارجی شرکت خواهند کرد، چندین برابر این آمار نیز به شکل آنلاین و برخط در کنگره حضور خواهند داشت. همچنین مجمع جهانی دانشگاههای اسلامی هم در این نشست حضور دارند و بناست تا پنج نشست تخصصی را در این کنگره تشکیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه اظهار نظر حقوق دانان و حمایت آنها از غزه ارزش زیادی دارد، گفت: این موارد در طول تاریخ هم ثبت خواهد شد و باعث اعمال فشار بیشتری بر رژیم صهیونیستی خواهد شد. ما در تلاشیم تا یک اجماع جهانی درباره جنایات رژیم صهیونیستی ایجاد کنیم. ما در نظر داریم که تمام مقالات پذیرش شده در این کنگره را به زبان های فارسی، عربی، انگلیسی ترجمه و چاپ کرده و در قالب کتابچه ای در اختیار جمعیت های ملی قرار دهیم.
رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان همچنین ابراز امیدواری کرد که هرچه زودتر آتشبس در غزه اعلام شود و مردم غزه بتوانند از حقوق اولیه انسانی و شهروندی خود بهره مند شوند.
کولیوند درباره جمعآوری کمکهای مردمی به غزه نیز گفت: این روند همچنان ادامه دارد و هلال احمر متولی تحویل کمکهای مردمی به غزه است. ما با تمام توان تلاش میکنیم،هر آنچه که مردم آسیب دیده به آن نیاز دارند را تامین کنیم.
انتهای پیام