حوادث

نخبگان مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کنند

روزهای طلایی/البرز رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت:  نخبگان، دانشگاهیان و فرهنگیان در خصوص انتخابات پیش رو  باید احساس تکلیف کرده و برای مشارکت حداکثری مردم به تبیین این امر مهم بپردازند.

 سید محمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی روز یکشنبه سوم تیر طی نشست با نمایندگان دانشگاهیان استان البرز در خصوص مشارکت و حضور پرشکوه در انتخابات ۱۴۰۳ اظهار کرد: فرصتی که در رأس همه موارد به برکت خون شهدا و تلاش‌های حضرت امام رحمت الله و مقام معظم رهبری  با این عمق تاثیرگذاری، به ثمر رسیده است، انتخابات و حق انتخاب است.

وی در ادامه افزود:  برای اولین بار در تاریخ کشور این فرصت را امام و شهدا در اختیار مردم قرار دادند که حق انتخاب داشته باشند و برای سرنوشت سیاسی کشور تصمصیم گیری کنند. لذا   باید در این زمینه  احساس تکلیف و وظیفه کرده  و در انتخابات مشارکت داشته باشیم تا از این حقی که با زحمات بسیار زیاد و خون شهدا به دست ما رسیده پاسداری کرده  و به نسل‌های بعدی منتقل کنیم، بنابراین این وظیفه ، وظیفه سنگینی است.

ابراهیم زاده ادامه داد: به فرموده امامین انقلاب، انقلاب اسلامی یک موهبت الهی است که به مردم عطا شده است. همچنین  با عظمتی که تاکنون  انقلاب اسلامی به وجود آورده و فرصت‌های ارزشمندی که ایجاد کرده، یکی از آثار بزرگ آن  این است که  تاثیر و عمق انقلاب اسلامی دنیا را به جایی رسانده که وارد تقسیم بندی  جدیدی شود.

وی بیان کرد: در این مرحله و در مورد این رویداد اجتماعی و سیاسی  حساسیت بیشتری وجود دارد، لذا  ما به عنوان نخبگان، دانشگاهیان و فرهنگیان جامعه برای ورود به انتخابات باید وظیفه‌مان را انجام داده  و همه باید احساس تکلیف کنیم. بنابراین بیش از گذشته قدم‌های موثری  برای کمک به  ارتقاء جامعه اسلامی و پیشرفت کشور بر خواهیم داشت.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه در حال حاضر به دلیل شرایط کنونی کشور باید فردی را انتخاب کنیم که با مبانی امام و تفکرات ایشان سازگاری داشته باشد، خاطر نشان کرد: در کشور ما دموکراسی وجود دارد. امام خمینی با این دموکراسی و حق انتخاب به مردم باعث شد تا جامعه را به رشد و بلوغ فکری برساند. اکنون هم جامعه در حال رشد و بلوغ فکری است و هر کسی با هر عقیده و گرایشی در این  جغرافیای سیاسی و در این فضای اعتقادی و معنوی زندگی می‌کند، حق انتخاب دارد .

موسوی با بیان اینکه باید تبیین کنیم که چقدر این حق مهم است، گفت: وظیفه ما هم پاسداری از این حق است و نظام اسلامی هم از این حق پاسداری می‌کند و به نسل‌های بعدی منتقل می‌کند. اشاعه این فرهنگ نیاز به مشارکت همه آحاد جامعه دارد ما باید وظیفه خود را برای حضور حداکثری جامعه و تشویق جامعه در انتخابات ایفا کنیم .

وی در خصوص اینکه فرد اصلح کیست، عنوان کرد: کسی که انتخاب می شود باید از نظر خاستگاه فکری،  منطبق بر مبانی و تفکر فکری امام خمینی رحمت الله و مشی مقام معظم رهبری، منطبق بر آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد و این  شاخصه بسیار مهمی است.

وی خاطر نشان کرد: رئیس جمهور که با این مبانی فکری کشور انتخاب شود، باید توانایی این را داشته باشد تا کشور را به جلو ببرد و باعث رونق، پیشرفت و اقتدار کشور در همه زمینه‌ها شود و مهم‌تر از همه تاثیرگذاری و سهم‌گیری از کشور در این برهه از تاریخ را باید بتواند انجام دهد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا