مازندران آماده خلق حماسهای دیگر
روزهای طلایی/مازندران با توجه به انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری، هماهنگیها، برنامهریزیها و تعاملهای خوبی بین هیات نظارت، هیات بازرسی، هیات اجرایی و ستاد انتخابات در مازندران انجام شده است تا به سمت انتخاباتی با شکوه و حضور حداکثری مردم برویم.
مهدی ذبیحی شهروند ۶۰ ساله از قائمشهر در گفتوگو با روزهای طلایی با اشاره به اهمیت انتخابات گفت: نامزد اصلح در انتخابات پیشرو کسی است که بتواند با ایجاد اجماع و همدلی، از تمام ظرفیتهای سیاسی و اجتماعی کشور برای حل مشکلات و تأمین منافع و مصالح کشور در حوزههای دیپلماسی و اقتصادی استفاده کند.
وی گفت: امیدواریم با مشارکت فعال و گسترده ملت شریف و موقعیت شناس ایران در انتخابات روز هشتم تیر ماه، دولتی مسئولیت پذیر با توان حل مسائل پیشروی کشور استقرار یابد.
مهناز رضایی ۴۵ ساله از زیراب در گفتوگویی با روزهای طلایی گفت: درست است که مشکلاتی از جمله ناترازی بنزین داریم، و باید پالایشگاهها و نیروگاههای بیشتری ساخته شود اما عدم حضور در انتخابات مشکلی را حل نخواهد کرد.
وی گفت: مشکلات در حوزه مسکن، اشتغال و ازدواج در حد شعار مانده است و با انتخاب کاندیدایی اصلح که مقوله جوان برایش مهم باشد میتوان این مشکلات را کمرنگ کرد.
مهدیه صالحی یک دوشیزه رای اولی ۱۸ ساله نیز در گفتوگو با روزهای طلایی گفت: رئیس جمهور آینده هر کسی باشد باید قدرت تشکیلاتی و انسجام بخشی و توجه به جوانان را داشته باشد.
وی افزود: ظرفیت بالای اجتماعی و اعتماد ساز بین حلقهای مفقوده دولت و ملت بوده و دانش آموزان رای اولی، به عنوان نسلی نو و آیندهساز کشور، نقشی اساسی در تعیین سرنوشت خود و جامعه دارند.
صالحی گفت: شرکت رای اولیها در انتخابات ریاست جمهوری از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا، انتخابات فرصتی برای دانش آموزان است تا با مفاهیم مهمی مانند دموکراسی، حق رای و مسئولیت اجتماعی آشنا شده و این یک حق است.
سام امیری یک جوان رای اولی ساروی نیز گفت: رای اولیها کمتر وارد مادیات شدند و آرمانیتر هستند و آرمان خواهان بیشتر قدرت تحریک اجتماعی دارند.
وی گفت: شرکت در فرآیند انتخابات به آنها کمک میکند تا درک عمیقتری از وظایف خود به عنوان شهروند پیدا کنند و برای ایفای نقش موثر در جامعه آماده شوند.
وی ادامه داد: رای اولیها به دلیل سنین نوجوانی و جوانی آینده را روشنتر میبینند و امیدوارترند. انسان امیدوار همیشه و همه جا موتور محرکه است.
این جوان رای اولی تاکید کرد: نوجوان و جوان اهل تغییر هستند و اهل متوقف شدن نیستند و با مشارکت در پای صندوقهای رای میتوانند پویایی را تحقق بخشند.
اما «سعید جلیلی» یکی از ۶ کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در آخرین مناظرهی تلوزیونی خود، دو اولویت اصلی برنامه کار خود را ارز آوری و دیگری اشتغال عنوان کرد و ۹ برنامه اجرایی در عملیات آبخیزداری و گسترش گلخانهها و یکپارچهسازی اراضی را از برنامههای دیگر عنوان کرده بود.
«مسعود پزشکیان» دیگر کاندیدای ریاست جمهوری نیز در مناظره تلوزیونی خود گفته بود: با توجه به اینکه در کشور ما احزاب برجسته نیستند و فقط در زمان انتخابات حضور و بروز دارند، این چالش موجب میشود کارکرد احزاب به حداقل برسد و عملا خروجی خاصی نداشته باشد چرا که با وجود حضور احزاب مطابق برنامه جامعه میتوان به نتیجهی مطلوبتری رسید.
وی با بیان اینکه آمدنم بیشتر برای این بوده که قدرت و اختیاری که در یکسری استانها است و حق مناطق محروم را نادیده گرفتهاند، پس بگیرم، افزود: به دنبال این هستم که حق هیچ معلمی، کارمندی و نیروی انتظامی ضایع نشود.
وعده «محمدباقر قالیباف» از دیگر کاندیداهای ریاست جمهوری نیز، ۲۰۰ متر زمین رایگان با کاربری مسکونی به مردم بود.
این نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در چهارمین مناظره انتخاباتی گفت: خیلی از افراد هستند که وام مسکن گرفتند اما خانه نگرفتند و گرفتار قسط شدهاند. این موضوع را به سرعت در دولت چهاردهم پیگیری خواهیم کرد.
محسن منصوری رئیس ستاد انتخابات«سعید جلیلی» که در ۵ تیر در جمع مردم مازندران قرار گرفت، با بیان اینکه ولایت پذیری شهید رییسی دولتی در تراز جامعه جهانی ایجاد کرده بود، گفته بود که ما به عقب برنمیگردیم به وعدههای رهبرمان ایمان داریم.
وی به این مهم اشاره کرد که مردم از ما میخواهند علم رییسی روی زمین نماند، معتقدیم ویژگیهای شهید رییسی باید تبیین شود و شاخصهایی که آقا اعلام کردند، جلیلی به آن نزدیک است.
در شهرهای مازندران اما جوانان و پیشکسوتان تمام تلاششان را برای افزایش شور انتخاباتی در سطح شهر و روستا و مشارکت مردم انجام میدهند، باید گفت، اولویت مشارکت مردم پای صندوقهای رای است.
«یوسف نوری» استاندار مازندران نیز بر لزوم تبیین سیره عملی شهید رئیسی تاکید داشت و ابراز امیدواری میکند که رئیس دولت چهاردهم نیز باید ادامه دهنده راه شهید جمهور باشد.
حجت الاسلام علی اصغر زکوی، رئیس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان مازندران هم ۶ تیرماه نیز ضمن قدردانی از همراهی و هم افزایی ستاد انتخابات استان با این دفتر، بیان کرد: این اطمینان را از سوی دستگاههای اجرایی و خودمان به مردم و داوطلبان میدهیم که امانتدار هستیم و صیانت از انتخابات، وظیفه شورای نگهبان و وزارت کشور است.
قاسم عزیززاده گرجی، رئیس ستاد انتخابات مازندران هم با بیان اینکه فصل الخطاب در همه امور قانون است، گفته بود که تاکنون دو جلسه با نماینده کاندیداها برگزار شده است وهماهنگیهای لازم با نمایندههای کاندیداها انجام شده و همچنین با فرمانداریها جلساتی برای هرچه بهتر اجرا شدن انتخابات برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه به خاطر حضور احتمالی مسافران ۱۵ درصد بیشتر از جمعیت واجد شرایط رای تعرفه توزیع شده، گفته بود که دستگاههای احراز هویت مستقر شده، تعرفهها توزیع شده و فرماندارها در حال پیکربندی دستگاههای احراز هویت هستند.
او اعلام کرده بود که مدارک هویتی در شرکت در انتخایات این دوره دو مدرک شناسنامه یا کارت ملی است که شناسنامه ممهور نخواهد شد.
آنچه این روزها مردم کشور را به خود مشغول کرده انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری و سرنوشت آینده کشور است که چه کسی میتواند به مدت چهار سال سکان اجرای ایران اسلامی را برعهده بگیرد. هرچند مردم مازندران از رئیس جمهور آینده اقتصاد پویا، عدالت آموزشی و رفاهی، توجه به نظام مسائل استان به ویژه موضوعات زیست محیطی و بهداشتی، پیشگیری از جنگل خواری و کوه خواری، توجه به کشاورزی و صنعت، اشتغال و ترسیم درستی از آینده جوانان است.
انتهای پیام