ایمنسازی گود بابک زنجانی آغاز شد/ تکمیل ارزیابی ایمنی ۳۰۷۱ ساختمان در تهران
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد که از مجموع ۱۶ هزار ساختمان نیازمند ارزیابی ایمنی در پایتخت، تاکنون ۳۰۷۱ ساختمان به طور کامل ارزیابی شده است.
به گزارش روزهای طلایی، علی نصیری در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در ستاد فرماندهی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، گفت: مدیریت بحران شهر تهران از نیمه سال ۱۴۰۰ به موضوع ایمنی ساختمانها ورود کرد و تشکیل قرارگاه ایمنی کالبدی شهر تهران نیز یکی از اولین اقداماتی بود که در این خصوص انجام شد.
وی در خصوص ایمنی ساختمانها در شهر تهران نیز گفت: در گذشته آتشنشانی اقداماتی را در مورد ارزیابی ایمنی ساختمانها از نظر حریق انجام داده بود که اسامی برخی از این ساختمانها و … نیز منتشر شده است، اما ما آمدیم و ایمنی ساختمانها را از نظر ایمنی در برابر زلزله ارزیابی کردیم و در واقع ایمنی سازهای مورد ارزیابی شد، در همین راستا نیز تفاهمنامهای را میان ۹ دستگاه در داخل و خارج مجووعه شهرداری با دستگاههای مرتبط امضا کردیم.
نصیری ادامه داد: البته طبق قانون مدیریت بحران کشور وزارت مسکن و شهرسازی مسئول انجام این اقدامات بود که به هردلیلی از جمله کمبود بودجه این کار انجام نشد و در نهایت از سال ۱۴۰۱ ما در سازمان پیشگیری و مدیریت به این موضوع ورود کردیم. خب پس از ورود ما لازم داشتیم که معیاری برای ارزیابی وجود داشته باشد که در نهایت بنا شد ساختمانهای بالای شش طبقه و همچنین اماکن مهم و پرتجمع مانند ورزشگاهها، بیمارستانها، اماکن دولتی و … ارزیابی ایمنی شود.
وی ادامه داد: طبق این شاخص باید ۱۶ هزار ساختمان مورد ارزیابی ایمنی قرار بگیرد که تاکنون از ۵۵۷۳ ساختمان بازدید شدت که ارزیابی ۳۰۷۱ ساختمان به طور کامل انجام شده است. در حوزه حریق نیز آتشنشانی کار خود را انجام میدهد و البته به ما گزارش میدهند.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه این ساختمانها در چهار دسته A( ایمنی مشروط)، B (ناایمن اندک)، C (نیارمند مقاومسازی) و D (نیازمند تخریب و نوسازی) تقسیم شدند، گفت: ما اجازه نداریم که بگوییم چه تعداد و کدام ساختمانها جزو ابن دستهها هستند، ولی مثلا ساختمان مرکز تجارت جهانی جزو دسته C است که اقدامات بهسازی ایمنی آن هم آغاز شده است.
نصیری در مورد گودهای رها شده در تهران نیز اظهارکرد: ۲۵۲ گودرهاشده در تهران داشتیم که ۵۰ مورد عمق بالای ۱۵ متر و ۲۲ مورد عمق بالای ۲۰ متر دارند. ۱۲۱ گود هم بیش از ۳۰ ماه از رها شدن آن گذشته بود.
ما برای ایمنسازی اینها وارد عمل شدیم و امروز گود برج میلاد بهطور کامل ایمنسازی شد. گود مجاور کتابخانه ملی یا گود فرهنگ حدود ۳۰ درصد پیشرفت داشته و گود بابک زنجانی هم در حال ایمنسازی است. در مجموع تاکنون ۵۵ گود ایمنسازی شده و تا پایان شهریور سال ۱۴۰۴ بابد تمام این گودها ایمنسازی شود.
تکمیل میشود