اجتماعیاخباراقتصاد

قيمت سوسيس و کالباس از گوشت فراتر رفت

 همپاي افزايش قيمت گوشت و مرغ، قيمت فرآورده‌هاي اين محصولات هم به‌شدت افزايش يافته و حتي از آنها پيشي گرفته است. مشاهدات ميداني خبرنگاران همشهري نشان مي‌دهد قيمت بعضي از برندهاي سوسيس و کالباس از کيلويي ۲۵۰هزار تومان فراتر رفته و در مواردي تا ۲۷۰هزار تومان رسيده است.

شتاب افزايش قيمت فرآورده‌هاي گوشتي نيز با رشد قيمت گوشت و مرغ طي امسال بيشتر شده و برندهاي شناخته‌شده و برتر در حوزه توليد اين محصولات به دليل افزايش هزينه توليد، بهاي توليداتشان را دست‌کم ۳۰درصد افزايش داده‌اند. سال گذشته قيمت انواع ممتاز اين محصولات به مرز ۲۰۰هزار تومان در هر کيلوگرم نزديک شد و حالا به نظر مي‌رسد مرز بعدي ۳۰۰هزار تومان باشد.

ميکائيليان، گوشتيران، ۲۰۲، شام‌شام و سوليکو کاله معروف‌ترين برندهاي توليدکننده فرآورده‌هاي گوشتي در کشور هستند، اما نگاهي به يخچال سوپرمارکت‌ها نشان مي‌دهد بيش از ۲۰نام بزرگ و کوچک ديگر نيز در اين زمينه فعالند و اين حاکي از وجود تقاضا در بازار اين محصولات است. قيمت هر کيلو راسته با استخوان گوسفندي در حال حاضر بين ۱۵۰ تا ۱۷۰هزار تومان است و معلوم نيست بازار فرآورده‌هاي گوشتي کشش افزايش قيمت بيش از اين را دارد يا خير.

قيمت سوسيس و کالباس از گوشت فراتر رفت

/ همشهری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا