علیرضا افخمی درباره ی انتصاب ها در سازمان صداوسیما با اعتقاد بر اینکه سانسور کردن و ممیزی ها در حال حاضر در تلویزیون به هیچ وجه نتیجه قبل را ندارد، اظهار کرد: باید دید این مدیران جوان تا چه اندازه توانایی ایجاد تغییر در این ممیزی ها را دارند؛ ممیزی هایی که به نظرم سختگیرانه است و روز به روز بدتر می شود!
این کارگردان در گفت و گویی با روزهای طلایی درباره انتصاب های جدید صداوسیما و جوان گرایی در این سازمان رسانه ای، اظهار کرد: من شناختی از مدیران جدیدی که منصوب شده اند ندارم، اما آدم های جوانی هستند و ان شاءالله پُرانرژی پیش بروند. اما به طور کل تجربه در کنار جوان گرایی ضرورت دارد؛ یعنی جوانی انرژی دارد، تجربه هم کار آمدی دارد. جمع این دو با همدیگر نتیجه مطلوبی می دهد و امیدوارم مدیران جدید به این نکته توجه کنند و در مدیریت خود از تجارب افراد و مدیران کهنه کار در سیما استفاده کنند که در این صورت هم خودشان محصولات بهتری تولید خواهند کرد و هم مردم استقبال بیشتری از کارها می کنند.
بیشتر بخوانید:
صداوسیما ناچار است اندیشه ها و آدم های تازه را وارد کند
چند پیشنهاد به مدیران جدید تلویزیون/ با برنامهسازان تعامل کنید
این کارگردان که با ساخت مجموعه «او یک فرشته بود» گونه جدیدی در سریال سازی تلویزیون ایران پایه گذاری کرد و سریال «احضار» آخرین ساخته وی در ژانر ماورایی محسوب می شود که رمضان ۱۴۰۰ روی آنتن رفت، درباره ی پیشنهادش در حوزه سریال سازی با اعتقاد بر اینکه ممیزی های تلویزیون نسبت به گذشته بیشتر شده است، اظهار کرد: طبیعتا هر چه ایده های نو بیشتر باشد، مسائل مبتلا به جامعه مطرح شود، سریال ها دیدنی تر می شود و استقبال هم بیشتر خواهد شد، اما به هر ترتیب همه ی این موارد منوط به مسائلی از جمله مهم ترین آن «ممیزی» است.
افخمی با اعتقاد بر اینکه سانسور کردن و ممیزی ها در حال حاضر در تلویزیون به هیچ وجه نتیجه قبل را ندارد، اظهار کرد: باید دید این مدیران جوان تا چه اندازه توانایی ایجاد تغییر در این ممیزی ها دارند که به نظرم سختگیرانه است. روز به روز هم این وضعیت بدتر می شود به جای اینکه بهتر شود. مسائل جامعه را در نظر نمی گیرند و مهم تر از آن این است که سانسور کردن و ممیزی ها در حال حاضر در تلویزیون به هیچ وجه نتیجه قبل را ندارد؛ به دلیل اینکه در دنیای امروز، شبکه های اجتماعی و ماهواره ها آنقدر فراگیر هستند که ممیزی در تلویزیون خیلی فایده ای ندارد و یک گروه خاص و محدودی را شامل می شود که به فضای مجازی و ماهواره ها دسترسی ندارند یا خودشان مراجعه نمی کنند. این گروه هم خیلی محدود هستند و تلویزیون نباید بر اساس یک گروه خیلی محدود برنامه ریزی و فعالیت کند. باید تلاش کند مخاطب خود را افزایش دهد و لازمه ی این افزایش مخاطب تغییرات جدی و متناسب با شرایط روز جامعه در ممیزی هاست.
این کارگردان در ادامه درباره ی فعالیت این روزهایش و اینکه آیا قصد ساخت سریال جدیدی برای تلویزیون را ندارد؟ نیز اظهار کرد: این روزها در حال فکر کردن و فیلم دیدن و کتاب خواندن و تلاش برای ایده پردازی کارهای بعدی هستم. هنوز کاری آماده نشده است که ارائه بدهم.
وی درباره ی ساخت سریال رمضانی و آخرین ساخته خود سریال «احضار» که به ایام رمضان ۱۴۰۰ بر می گردد، در پاسخ به اینکه آیا علاقه دارد همچنان سریال رمضانی بسازد؟ اظهار کرد: من رمضان را دوست دارم اگر هم سریال های رمضان باشند یا نباشند، رمضان برایم خیلی دل فریب است و اگر بتوانم ایده و فکری که در خور رمضان باشد، پیدا کنم و بسازم، حتما علاقه مندم این کار را انجام دهم.
علیرضا افخمی در سال ۶۹ بهعنوان ناظر کیفی دستیار کارگردان و بازیگر در مجموعه تلویزیونی «روزی روزگاری» همکاری داشت و بعد از این پروژه مدیر برنامهریز سریال «امام علی(ع)» داود میرباقری شد. پس از آن مسئولیت نظارت کیفی بر سریالها را بهعهده گرفت.
علیرضا افخمی سال ۸۲ اولین سریال تلویزیونیاش تحت عنوان «تب سرد» را جلوی دوربین برد و پس از آن «او یک فرشته بود» را برای ماه رمضان شبکه دو سیما ساخت. «پنجمین خورشید»، «۵ کیلومتر تا بهشت»، «زیرزمین» و «پرستاران» دیگر کارهای این نویسنده و کارگردان تلویزیون بهشمار میرود. افخمی مجموعه «وفا» را هم برای محمدحسین لطیفی نوشت.
«احضار» به کارگردانی علیرضا افخمی و تهیهکنندگی محمودرضا تخشید نیز در ژانر ماورایی برای رمضان ۱۴۰۰ ساخته شد و با حواشی و بازخوردهای متعدی روبرو بود.
انتهای پیام