حاشیهای در انتخابات ایجاد نکردیم/ نگهداری از اسبچه باعث کاهش هزینه ها میشود
مسعود خلیلی بعد از مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری گفت: حقیقت این است که ما حاشیه ایجاد نکردیم بلکه دبیرخانه مجمع انتخاباتی وظیفه ثبتنام را برعهده دارد و طبق اساسنامه و آییننامه ابلاغی وظیفه خود را انجام داده و به لحاظ قانونی مشکلی نبوده است، اما در بیشتر انتخابات این موضوع است و حاشیههایی به وجود میآید. انتظار من این بود نامزدهای دیگر هم در انتخابات شرکت میکردند، اما حتما صلاح دیدند که نیایند یا آرایی را برای خود متصور نبودند.
مسعود خلیلی در حالی برای ۴ سال آینده به عنوان رئیس فدراسیون سوارکاری انتخاب شد که نمایندهای از وزارت ورزش در مجمع انتخاباتی حضور نداشت و محمد اسد مسجدی و محمد کاظمیان هم به دلیل اعتراض به نحوه تایید صلاحیت شدهها از حضور در انتخابات انصراف دادند.
تعویق مجمع انتخاباتی سوارکاری با متن قانون مغایرت دارد
طبق اساسنامه نامزدها حق اعتراض برای تعویق تا لغو انتخابات را ندارند. شکایت دوستان اینطور که دبیر مجمع گفت این بود که این نامزدها گفته بودند به ما صلاحیتها دیر اعلام شده و نتوانستیم تبلیغات کنیم، اما در آئین نامه هیچ تاریخی قید نشده و از این بابت تخلفی صورت نگرفته است. هیئت رئیسه فدراسیون از ۲ ماه پیش با هماهنگی دفتر امور مشترک فدراسیونها این تاریخ را اعلام کرده است. اختلافی بین ما و دوستان وجود ندارد، اما قانون را نمیتوانیم تفسیر به رای کرد. تعویق مجمع انتخاباتی با متن صریح قانون مغایرت دارد. ما پایبند به قانون نباشیم چه انتظاری از بقیه داریم.
در حالی که قرار بود مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون سوارکاری به علت بررسی و رسیدگی به ادعاها و شکایتهای واصله برخی کاندیداهای احراز پست ریاست این فدراسیون، با ۱۰ روز تعویق زمانی روبرو شود، اما در نهایت انتخابات در موعد مقرر برگزار شد و خلیلی دوباره رئیس فدراسیون شد.
بیشتر بخوانید
وزارت ورزش تصمیم گرفت که در انتخابات نماینده ای نداشته باشد
به طور حتم تصمیم بر این بوده که نمایندهای از وزارت ورزش در مجمع انتخاباتی حضور نداشته باشد و باید از خودشان سوال کنید. به اساسنامه و آئین نامه باید رجوع کنیم که در آنجا اختیارات فدراسیونهای ورزشی، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش را مشخص کرده است. وظایف هر ۳ ارگان نوشته شده است.
در مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری نمایندهای از وزارت ورزش حضور نداشت و این موضوع حاشیههایی را به وجود آورد.
نداشتن زیر ساخت ها مهمترین مشکل سوارکار ی است
من ۸ سال در فدراسیون سوارکاری بودم و این سومین دوره ریاستم در این فدراسیون است. مهمترین مشکلات ما نداشتن زیرساختهای مناسب است. متاسفانه در بحث رشتههای مختلف سوارکاری آوردهای از سوی وزارت ورزش و شرکت توسعه و تجهیز وجود ندارد. اسب دوانی ما مستهلک است و برای ۶۰، ۷۰ سال گذشته است. هزینههای نگهداری اسب گران است، اما سهم ما در زیر ساختها بسیار ناچیز و نزدیک به صفر است.
در مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری، مسعود خلیلی برای سومین بار با اکثریت آرا و بدون رقیب توانست رئیس این فدراسیون شود.
سوارکاری نسبت به برخی از رشته های ورزشی گران نیست
هزینه نگهداری اسب معادله سختی است، چون نگهداری اسب و مربی هزینه دارد. تنها راه حل استفاده از اسبهایی است که هزینه نگهداری کمتری دارند. ما رشتهای را راه انداختیم که از اسبهای کوچک استفاده میشود این فرصت را مهیا میکند تا نوجوانان از آن استفاده کنند. وقتی من قیمت سوارکاری را با برخی رشتهها مقایسه میکنم میبینم خیلی هم گران نیست. سروصدایی در بعضی رشتهها شد که رقمهای چند ده میلیونی میگیرند، اما در سوارکاری جوی که ایجاد شده این است که گران است. قشر متوسط هم میتوانند بچههای خود را به ۷۴۰ باشگاهی که در سراسر کشور داریم بفرستند.