اجتماعیاخباراقتصاد

توزیع نامناسب، گوشت را گران کرد

نائب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: گوشت برای رسیدن به دست مصرف‌کنندگان ۴ تا ۵ بار بین واسطه‌ها دست به دست می‌شود.
جلال محمودزاده، در خصوص افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار، گفت: علت بخشی از افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار به دلیل برآورد قیمت محصولات است، در حال حاضر قیمت تمام شده تولید هر کیلوگرم گوشت قرمز بسیار بالاتر از نرخ تعیین شده است.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر دامداران کاه را با قیمت سه هزار ۵۰۰ تومان و یونجه را قیمت چهار هزار تومان خریداری می‌کنند، ادامه داد: قیمت تمام شده گوشت قرمز بسیار بالاتر از نرخ مصوب است به همین دلیل دامداران دام‌های خود را در اختیار واسطه‌ها و قاچاقچیان برای صادرات غیرقانونی قرار می‌دهند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گوشت برای رسیدن به دست مصرف‌کنندگان چهار یا پنج بار بین واسطه‌ها دست به دست می‌شود و این موضوع قیمت این محصول را افزایش می‌دهد، عنوان کرد: رقم ۱۵۰ هزار تومانی گوشت به دلیل توزیع نامناسب آن در بازار توسط دولت است.

محمودزاده با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید از تعاون روستایی و تشکل‌های بخش خصوصی برای توزیع گوشت قرمز استفاده کند، گفت: حذف واسطه‌ها باعث جلوگیری افزایش هزینه‌ها بالاسری می‌شود و گوشت نهایتاً با قیمت ۹۰ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا