سه خاصيت شگفتانگيز پسته براي سلامتي
پسته سرشار از فيبر، پروتئين، ويتامين، چربيهاي سالم و آنتياکسيدانهاست. تحقيقات نشان ميدهد که پسته ميتوانند در کاهش وزن و تنظيم سطح قند خون مؤثر باشد.
هر ۲۸ گرم پسته حاوي مقادير قابل قبولي فيبر، پروتئين، پتاسيم، زينک، فسفر، ويتامين B6 و منگنز است. پسته داراي بيشترين ميزان آنتي اکسيدان در ميان آجيلهاست. همه اينها به طرق مختلف براي سلامت انسان مفيد است.
براي آگاهي از ديگر فوايد اين ماده غذايي با ما همراه باشيد.
1.کاهش وزن
پسته حاوي فيبر است. مطالعات نشان ميدهد که مصرف فيبر باعث سيري ميشود و به نوبه خود به کاهش وزن کمک ميکند. پروتئين، يکي ديگر از مواد مغذي است که در پسته موجود است و ميتواند احساس گرسنگي را کاهش دهد.
پسته همچنين داراي اثرات مفيدي بر تري گليسيريد است. بدون اينکه نگران ميزان چربي موجود در پسته باشيد، ميتوانيد از آن به عنوان يک ميان وعده سالم براي کاهش وزن استفاده کنيد. طبق يک مطالعه، ميزان چربي موجود در پسته به طور کامل جذب بدن نميشود و همين مسئله باعث کاهش چربي بدن ميگردد.
2.درمان ديابت
تحقيقات نشان دادهاند که سطح گلوکز خون با مصرف پسته کاهش مييابد. همچنين پسته سطح پپتيد ۱ را افزايش ميدهد که هورمون تنظيمکنندهي سطح گلوکز در افراد مبتلا به ديابت است. يک مطالعهي ايراني به اين نتيجه رسيد که مصرف پسته تأثيرات مثبتي در مبتلايان به ديابت دارد.
3.بهبود سلامت بينايي
پسته منبع لوتئين و زيگزانتين است که اين دو ماده در قرنيهي چشم انسان يافت ميشوند. مصرف کافي اين آنتياکسيدانها از مشکلاتي چون آب مرواريد ناشي از افزايش سن جلوگيري ميکند. اسيدهاي چرب سالم موجود در پسته نيز در سلامت چشم مؤثر است.
توجه داشته باشيد اگر بيش از حد پسته مصرف کنيد، ممکن است با فشار خون بالا مواجه شويد. اين مسئله به اين دليل است که برخي از پستهها سديم بالايي دارند. / خبرآنلاین