اخبارسلامتی

افطار کردن با خرما و فواید آن

 افطار با خرما گرسنگی روزه داران را رفع و به او کمک می‌کند که در وعده سحری زیاد غذا نخورد. در این گزارش به سراغ فوایدی می‌رویم که بدن با خوردن روزانه خرما دریافت می‌کند:

۱- کاهش خطر بیماری قلبی:

خرما فیبر محلول دارد که می‌تواند کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم) را کاهش دهد. فیبر محلول به کلسترول LDL متصل می‌شود، که به نوبه خود به جلوگیری از رسوب کلسترول چرب در دیواره شریان‌ها (معروف به آترواسکلروز) کمک می‌کند و باعث کاهش خطر بیماری قلبی می‌شود.

۲- آنتی اکسیدان دریافت می‌کنید:

خرما آنتی اکسیدان‌های زیادی دارد که فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند آلزایمر، دژنراسیون ماکولا و برخی انواع سرطان. خرما حاوی آنتی اکسیدان‌های قوی از جمله: کاروتنوئیدها، پلی فنول‌ها و آنتوسیانین‌ها است. رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد.

۳- تامین مواد مغذی مهم:

خوردن ۴ عدد خرما (حدود ۱۰۰ گرم) ۲۷%I فیبر و ۲۰% پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

۴- پیشگیری از یبوست:

خرما حاوی فیبر غذایی است که با جلوگیری از یبوست به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند و با کمک به تشکیل مدفوع، حرکات منظم روده را تقویت می‌کند.

در یک مطالعه، ۲۱ نفر که روزانه ۷ خرما به مدت ۲۱ روز خوردند، بهبود دفعات مدفوع را تجربه کردند و در مقایسه با زمانی که خرما نخوردند، افزایش قابل توجهی در حرکات روده داشتند. / باشگاه خبرنگاران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا